Lige så mange forskellige farver som er på spillepladen, lige så mange spillere kan der være. Boksen inderholder en plade med hul i, som placeres midt på bordet.

Hver spiller tager én stor loppe og alle de andre små lopper i den samme farve. På tur, så skal spillerne prøve at få de små lopper op i hullet midt i. Det gøres ved at bruge den store loppe til at presse på den lille loppes kant, som får den til at hoppe. Man kan bruge en klud, hvis man vil have den til at hoppe bedre.

Alle spillere må starte med samme afstand fra hullet. Lopper, som er kommet i hullet, tæller 100 og dem som kom tæt på hullet giver den værdi som står på spillepladen. *Note: dem som ligger på stregen af to felter, tæller det med hvor loppens areal mest ligger på.

Alternativ måde at spille på

Spillet kan spilles til at der ikke er flere lopper, eller til et aftalt tal, før spillets start. Den som når det størst tal eller aftalte tal har vundet. Man kan også aftale at den som først får alle sine lopper i hullet har vundet.

Alternativt behøver man heller ikke at det skal gå på tur – men alle bare må skyde når de har lyst. Det giver et ekstra sjovt stressmoment i spillet.

september 5, 2020